6 realističnih idej za pasivni dohodek za kreativce

Affiliate Marketing

S povezanim trženjem morate promovirati izdelek nekoga drugega, da zaslužite provizijo. Potrebujete samo občinstvo in se vpišite v programe pridruženega trženja. Obstaja veliko partnerskih programov, ki se jim lahko pridružite. Nekateri dobite višje provizije kot drugi, nekatere pa je morda lažje promovirati kot druge.

Tiskanje na zahtevo

Prodaja izdelkov s tiskanjem na zahtevo (POD) je eden najpreprostejših načinov za ustvarjanje pasivnega dohodka brez kakršnih koli naložb. Vaša edina naloga je raziskati, kaj ljudje kupujejo, in ustvariti modele okoli tega.

Ustvarite digitalni izdelek

Pomislite na nekaj, v čemer ste dobri ali o čemer imate veliko znanja.

Svoje veščine ali uporabno znanje lahko delite z drugimi, tako da ustvarite preproste datoteke PDF, goljufije, načrtovalce, e-knjige ali spletne tečaje.

Ustvarite blog za ustvarjanje denarja

Ne podcenjujmo moči bloga.

Pomembno je, da izberete temo, ki vas navdušuje in da lahko hkrati zaslužite.

Zaženite Youtube kanal

Pomislite na zadnji videoposnetek na Youtube, ki ste ga gledali. Verjetno je imel nekaj tisoč ogledov in nekaj oglasov. Ustvarjanje prihodkov na Youtubu je danes postalo šestmestno podjetje.

In to je odličen vir pasivnega dohodka, saj bodo vaši videoposnetki tam ostali dobesedno leta in dlje ko bodo v živo, več prihodka bodo ustvarili.

Začnite podcast

Običajno podcasti pritegnejo zelo specifično občinstvo. Določeno glede na starost, poklicno ozadje, spol in življenjski slog.